Kategóriák

Multimédia boombox

Multimédia boombox
Cikkszám: BT POWER
44.990Ft Nettó ár: 35.425Ft
Db: Kosárba
A BT POWER Multimédiás hordozható boombox kompakt, masszív kivitelben készült, hogy bárhová magával tudja vinni. A külön kapcsolható látványos LED fényeffektek hangulatos megvilágítást biztosítanak. Dobja fel az összejöveteleket, rendezvényeket a társaság kedvenc zenéjével, a hangminőség garantált lesz.
A kiváló hangzásról a 2 db mélysugárzó és a 2 db 40 W-os magassugárzó gondoskodik. A beépített akkumulátor által akár 6 órán át is képes működni, de hálózatról is üzemeltethető.

A készülék vezeték nélküli BT kapcsolattal csatlakoztatható mobiltelefonhoz és számítógéphez is egyaránt. Ha pedig a rádiót szeretné hallgatni, úgy automatikus hangolással beállíthatóak rajta a csatornák. A hordozható hangszóró MP3/WMA lejátszást is biztosít USB/SD eszközről, vagy MP3 felvételt USB/SD eszközre (LINE IN? MIC1? MIC2, FM). A készülék sokoldalúságát az is bizonyítja, hogy régi hanganyagokat képes archiválni, digitalizálni (kazetta, lemez, VHS).
Számos beállítás közül választhat: Magas- és mély hangszín és EQ hangeffektek, szabályozható mikrofonvisszhang- effektus, kikapcsolható hangbemondás (üzemmód váltáskor).
Nem csak USB bemenettel ellátott, de 2x KARAOKE mikrofonbemenettel (6,3 mm) és 2x RCA AUX audiobemenettel (LINE IN) is.

A Multimédiás boombox tartozékai a hálózati töltőkábel és a távirányító.
Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: