Kategóriák

Honeywell lyrics™ c2 wi-fi-s biztonsági kamera

Honeywell lyrics™ c2 wi-fi-s biztonsági kamera
Cikkszám: HAWCIC2E
49.990Ft Nettó ár: 39.362Ft
Db: Kosárba
A Honeywell HAWCIC2E LYRIC C2 WI-FI-s biztonsági kamera folyamatosan őrzi otthonát. A Home applikáción keresztül a nap 24 órájában felvételt készít, a beállítások alapján okos készülékére küldi az üzeneteket és riasztásokat, így mindig tudni fogja mi történik a lakásban vagy ház körül. A mozgásérzékelős kamera két állítható mozgásérzékelési zónát képes kezelni. Ön figyelmen kívül hagyhat nem lényeges mozgásokat és koncentrálhat a fontos területek megfigyelésére, például ajtók, ablakok.

A rögzített videofelvételek automatikusan feltöltődnek a díjmentes felhő alapú tárhelyre. A készülék SD kártyára is rögzíti a kamera felvételeit, így ha nincs internet, akkor a tartozékként csomagolt 8 Gb-os SD kártyára menti a felvételt, amit később visszanézhet. Ha kevésnek tartja ezt a tárhelyet, helyezhet bele akár 64 GB-ig memória kártyát.

A kétirányú hangátvitel segítségével beszélhet az otthonában lévőkkel és Ön is hallani fog mindent. A kamera bébiőrként is működhet.

Az intelligens hangfelismerés által a wifis kamera képes felismerni a Honeywell szénmonoxid érzékelő vagy füstérzékelő riasztását, így erről Ön is azonnal értesül akkor is, ha távol van.
Hangolja össze wifis kameráját jelenlétével. A helymeghatározás alapján a Honeywell Home applikáción beállíthatja azt a körzetet, amelyen kívül a biztonsági kamera automatikusan bekapcsol, körzeten belül pedig otthoni üzemmódra vált.
A biztonsági kamera 145°-os látószöggel, 6 x-os digitális zoommal, 10 m-es éjjellátási móddal és 1080 p videó felbontással rendelkezik. Felszerelhető falra, asztalra vagy plafonra.

A csomag tartalmazza a C2 Wi-Fi-s biztonsági kamerát, csavarokat és tipliket, tápegységet, 8 GB-os microSD-kártyát, CCTV-matricát.
Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: